Afbeelding

‘Preventief zijn en alarmmelding voorkomen’

Algemeen 97 keer gelezen
Bewaking met camera’s is een zeer efficiënte manier van beveiligen. Meerdere plekken kunnen zo in de gaten gehouden worden, zonder dat men continu aanwezig dient te zijn. Camera Toezicht Nederland in Oss beveiligt niet alleen bedrijfsterreinen, maar ook woningen, winkelpanden en grote evenementen. Door snel te reageren op wat er op de beelden te zien is, hebben de centralisten van Camera Toezicht Nederland al diverse inbraken kunnen voorkomen.

[image=265056]

Ramon van Berkom, eigenaar van het bedrijf, komt uit de beveiligingswereld en weet als geen ander hoe belangrijk een goede beveiliging is in de strijd tegen vandalisme en criminaliteit. “Als je echt iets wilt bereiken qua beveiliging, dan is er niets beter dan camera’s installeren. Camera’s worden dan ook steeds vaker ingezet als middel voor beveiliging van goederen, gebouwen en terreinen, voor toezicht van werknemers en om vermeende onregelmatigheden vast te leggen als bewijsmateriaal.” Hij vervolgt: “Alles wat wij doen gaat in goed overleg met de klant, hij bepaalt wanneer wij kijken en wat wij zien. De opgenomen beelden blijven eigendom van de klant. We leveren dus echt maatwerk. De klant bepaalt ook hoeveel camera’s en waar ze komen te hangen. “We kunnen 24 uur live meekijken, of alleen ‘s avonds en ’s nachts. Door live te kijken, zien wij wat er allemaal in de omgeving gebeurt. Camera’s registreren alles, ze liegen nooit. Bij verdachte omstandigheden bellen we direct de politie,persoonsbeveiliging of surveillancedienst, die er meteen op afgaat waardoor een inbraak vaak voorkomen kan worden. En dat is precies ons doel, preventief zijn en ellende voorkomen. In andere gevallen bellen we de contactpersoon (door de klant opgegeven), die poolshoogte gaat nemen.”

[image=265057]

Professionel camera's
Camera Toezicht Nederland levert de camera’s zelf, maar voor het plaatsen werkt het bedrijf
samen met enkele installateurs. “Wij bieden onze diensten tegen zeer scherpe prijzen aan. En wij werken niet met wurgcontracten waar klanten lange tijd aan vastzitten. Wij bieden een dienstverleningscontract aan, zonder een vaste termijn af te spreken. We werken met professionele camera’s, die goede beelden leveren. Dat is belangrijk in het geval beelden teruggekeken moeten worden.”

[image=264832]

Camera Toezicht Nederland
Landweerstraat-Zuid 97e
5349 AK Oss
Tel. (088) 00 168 00
www.cameratoezichtnederland.nl













Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant