Afbeelding

Olga Commandeur gast bij De Keien

Sport 48 keer gelezen
UDEN - Olga Commandeur, de oud-atlete en presentatrice van 'Nederland in Beweging' stimuleert mensen om te bewegen en is één van de vier gasten van het tweede Atletiekcafé, dat op vrijdag 13 december vanaf 20.30 uur wordt gehouden in het paviljoen van De Keien Atletiek aan de Sportlaan in Uden.

[image=264810]

Samen met de bekende hordenloper Gregory Sedoc, meervoudig Nederlands kampioen op de horden Thomas Kortbeek en Frans Thuijs, voormalig trainer van Ellen van Langen, geeft Commandeur het publiek een inkijkje in de wereld van atletiek.
Ook als atlete was Commandeur succesvol, met name op de 400 meter horden en de 800 meter. Ze deed mee aan de Olympische Spelen, werd zeven keer Nederlands kampioen op individuele nummers en vestigde negenmaal een Nederlands record.

Jeugdcafé
Voorafgaand aan het Atletiekcafé is er een bijeenkomst voor de jeugd. Tussen 18.00 en 19.00 uur zijn alle jeugdleden en niet-leden welkom om te luisteren naar verhalen van vier toptalenten van De Keien: Marlin van Hal en Irene van Lieshout en de broers Robert en Martijn Bervoets. Toegang is gratis; ook niet-leden zijn welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant