Afbeelding

Uitreiking prijs Veilig Verkeer Landerd

Algemeen 19 keer gelezen
LANDERD – In het kader van de actiedag ‘Nulverkeersdodenbrabant’ hield Veilig Verkeer Landerd de actie: Laat je niet afleiden!’. Die richtte zich op scholieren om hen alert te maken op het gevaar van het gebruik van mobiele telefoon en koptelefoon op de fiets. Ebby Zonneberg uit Zeeland won er een mobiele telefoon mee.

[image=264790]

Aanleiding van deze actie was een ongeluk van een scholier uit Landerd. Gebruik makend van zijn mobieltje reed hij tegen een tractor aan. De kinderen werden opgeroepen om een kort filmpje te maken waarin aangetoond wordt hoe gevaarlijk het gebruik van een mobieltje of koptelefoon in het verkeer is.
Uit de ingezonden filmpjes werd Ebby Zonneberg uit Zeeland de winnares van een mobiele telefoon. Zij had haar herfstvakantie besteed aan het maken van een animatiefilmpje. Dit filmpje zal vertoond worden op Landerd tv. Rens en Joep de Bruin uit Reek wonnen een VVV cadeaubon met hun filmpje waarin zij letterlijk in de bosjes belandden vanwege gebruik mobiele telefoon op de fiets.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant