Afbeelding

Speciale wedstrijden bij De Schans

Sport 54 keer gelezen
UDEN - Bij Ski- & Snowboardclub De Schans in Uden wordt zaterdag 7 december zowel een Nationale Puntenwedstrijd als het derde Special Olympics nationaal ski- en langlaufevenement gehouden.

[image=264780]

De Nationale Puntenwedstrijd Baan is een spectaculaire slalomwedstrijd voor wedstrijdskiërs in de categorieën benjamins, aspiranten, scholieren, junioren, senioren en veteranen. Skiteam de Schans is het wedstrijdteam van De Schans. Het team bestaat uit 37 wedstrijdskiërs en deze zullen allemaal aan de start verschijnen. Gezien de resultaten van de afgelopen wedstrijden is de verwachting hoog dat er diverse “Schans” skiërs op het erepodium zullen staan..

Special Olympics
Het Special Olympics nationaal ski- en langlaufevenement is een wedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking. De ongeveer 60 deelnemers uit het hele land zullen eerst een kwalificatierun doen, waarna er poules van ca. 6 tot 8 sporters gemaakt zullen worden zodat iedereen op zijn of haar eigen ski- of langlaufniveau zal strijden om het eremetaal. De wedstrijden zijn gratis toegankelijk voor bezoekers.

[image=264781]
[image=264782]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant