Afbeelding

Ron Gloudemans schittert met Claudia de Breij

Algemeen 159 keer gelezen
UDEN - Paul de Leeuw volgt in de serie ‘Op weg naar het Knoop Gala’ zeven artiesten met een verstandelijke beperking. Allemaal hebben ze een muzikaal talent. Ron Gloudemans uit Uden is één van de artiesten die zich voorbereidt op het Knoop Gala 2013.

[image=264772]

Paul haalt op zijn eigen wijze het beste in de artiesten naar boven. In de serie is te zien dat mensen met een verstandelijke beperking over zoveel meer talenten beschikken dan wij aanvankelijk denken.
Ron Gloudemans (28) is bijzonder muzikaal: hij acteert, zingt, schrijft teksten en componeert muziek. Daarnaast speelt hij al vanaf zijn achtste in een orkest. Ron is ook groot fan van cabaret en bezoekt regelmatig shows in het theater. Paul verraste Ron toen hij hem meenam naar Utrecht om te shoppen. In de winkel verscheen ineens Claudia de Breij die Ron uitnodigde om samen met haar op te treden op het Knoop Gala.
In het Circustheater in Scheveningen ligt op 17 december de rode loper voor hem klaar en wacht een zaal en één van de beste orkesten ter wereld: het Metropole Orkest. Het Knoop Gala 2013 wordt aansluitend aan deze serie, op Eerste Kerstdag, uitgezonden.
Het Knoop Gala is één van de grootste evenementen van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met NTR om mensen met een verstandelijke beperking in hun kracht te laten zien. Het laat zien dat zij van betekenis zijn en op hun eigen unieke manier met hun talenten een bijdrage leveren aan de maatschappij.

Uitzending Ron in Op weg naar het Knoop Gala is op 17 december, 19.30 uur, Ned. 1 en het Knoop Gala is op 25 december, 21.20 uur, Ned. 1. Aanwezig zijn bij de tv opnames van het Knoop Gala op 17 december is nog mogelijk. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop via Fonds verstandelijk gehandicapten:
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant