Afbeelding

Kom kijken naar ‘MIK in beeld’

Kunst en cultuur 20 keer gelezen
UDEN - MIK start dit jaar met de MIK in BEELD weken. Tijdens die weken kan iedereen deelnemen aan open lessen en proeven van allerlei inspirerende activiteiten. Hierbij staan het elkaar ontmoeten en het ontdekken van het eigen creatieve, muzikale, theatrale of danstalent centraal.

[image=264705]

Van 9 tot en met 14 december trapt MIK haar eerste MIK in BEELD week af. MIK opent die week haar deuren voor heel Uden. Tijdens open lessen en workshops kunnen geïnteresseerden kijken en meedoen. Daarnaast organiseert MIK Uden een aantal bijzondere activiteiten.
MIK Uden trapt af met een optreden van het dwarsfluitensemble en het Mondriaan Klarinet Ensemble op maandagavond. Op woensdag pakt MIK Uden uit met verschillende optredens en workshops. ‘s Middags kan iedereen binnenlopen voor het maken van kunstzinnige kerstballen met een speciale kerstwens. Die komen in de MIK wensboom. Vervolgens mag iedereen meedansen en stampen met een Indianendans.
’s Avonds voeren de musicalgroepen kerstliedjes op. Natuurlijk met een vette knipoog naar de traditionele kerstliedjes. Daarna is het tijd voor spektakel: zing mee met het amazing ’N Meezing kerstconcert! Het meezingconcert brengt de kerstsfeer zoals kerst bedoeld is: een kneuterig, gezellig samenzijn, waarbij iedereen uit volle borst de kerst-evergreens én andere herkenbare liedjes mee kan zingen. Verschillende muziekensembles, -kwartetten, harmonieën en leerlingen van MIK treden op.

Exacte tijden, locaties en nog meer activiteiten zijn te vinden op www.mikweb.nl, onder het kopje MIK in BEELD week.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant