Afbeelding

Repetitieruimte klaar voor gebruik

Kunst en cultuur 117 keer gelezen
UDEN - De voorbereidingen op de Udense Musical zijn vanzelfsprekend al een tijdje aan de gang, maar in de voorbije weken is er een nieuwe mijlpaal bereikt: de repetitieruimte is klaar voor gebruik. Het voormalige postkantoor aan de Violierstraat is met hulp van vrijwilligers en sponsoren klaar voor de eerste repetities.

[image=264698]

Het hele jaar is er achter de schermen al hard gewerkt door verschillende betrokkenen. Het bestuur, het productieteam, tekst- en muziekschrijver (s) en vele anderen hebben al veel werk verzet. Onlangs werd ook de repetitieruimte voor de Udense Musical schoongemaakt, opgeknapt en ingericht.
Een grote groep vrijwilligers heeft het oude postkantoor representatief gemaakt. Vanaf januari zijn in die ruimte twee keer per week repetities voor de jubileumeditie van de Udense Musical, die in november 2014 in Theater Markant te zien is.
Sponsoren die meehielpen de repetitieruimte representatief te maken: Bouwbedrijf Wagemakers uit Uden, Coppens Warenhuis uit Volkel, Stukadoorsbedrijf Gerard van der Pas uit Uden, De Pul Uden en MIK Uden.

[image=264699]

[image=264700]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant