Afbeelding

Kerstmarkt bij ’t Boshuys

Algemeen 89 keer gelezen
SON EN BREUGEL/BEST – In Brasserie Restaurant ’t Boshuys , gelegen in de bossen tussen Best en Son en Breugel, vindt op zaterdag 14 december en zondag 15 december een sfeervolle kerstmarkt plaats. De uitgebreide kerstmarkt wordt gehouden in samenwerking met een groot aantal lokale ondernemers.

[image=264609]

De ondernemers zorgen mede voor een totale metamorfose van zowel de brasserie als het terras. Denk aan knapperende vuurkorven, gezellige decoratie, talloze marktkraampjes en warme glühwein. “De mooi versierde kerstbomen en de klanken van de sfeervolle kerstliedjes maken de ultieme kerstbeleving”, aldus de organisatie.

Kraampjes
Lokale ondernemers kunnen zich nog aanmelden voor de allerlaatste kraampjes op de kerstmarkt. Neem voor meer informatie hierover contact op met ’t Boshuys via 0499-375289 of .

Entree
“Kerst is het feest van saamhorigheid en samen zijn. Geheel in deze gedacht organiseren we de kerstmarkt. Al het moois wat beide gemeentes, Best en Son en Breugel, te bieden hebben laten we samen komen op deze kerstmarkt”, vertelt Christoph Hohn, locatiemanager van ’t Boshuys. De entree op zowel zaterdag zondag is geheel gratis. De kersmarkt vindt plaats van 12.00 tot 18.00 aan de Sonseweg 39 in Best.

Kijk voor meer informatie op www.boshuysbest.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant