Afbeelding

The Brew op nieuw festival ‘Kingswoodrock’

Muziek 13 keer gelezen
VORSTENBOSCH – Ook grote festivals zijn ooit klein begonnen. Wie later wil kunnen zeggen: ‘Ik was er bij, op de allereerste editie van Kingswoodrock’, is welkom zondag 8 december in De Stuik in Vorstenbosch. Twee bands spelen op dit nieuwe festival. Buckle Up uit Uden trapt af waarna de Britse topband The Brew laat zien waarom het een van de meest opwindende en besproken live-bands van deze tijd genoemd wordt.

[image=264605]

De energieke bluesrock van The Brew is overgoten met een jaren zestig en zeventig sausje, maar ook doordrenkt met hedendaagse invloeden. Het trio probeert zo dicht mogelijk bij de sound van bands als The Who en Led Zeppelin in de buurt te blijven, maar voegt hier nog wat Wolfmother, Kula Shaker, en onvervalste blues aan toe. De bevlogenheid en het aanstekelijke enthousiasme waarmee de groep te werk gaat, is weer van alle tijden.
Support-act is de rockcoverband Buckle Up uit Uden met dampende, swingende, stevige, stampende, herkenbare en blèrbare songs van Steppenwolf tot Muse, van AC/DC tot Queens of the Stone Age.

Gemeenschapshuis De Stuik aan de Schoolstraat 14 in Vorstenbosch is vanaf 17.00 uur geopend. Buckle Up start om 18.00 uur en The Brew speelt vanaf 19.45 uur. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Kijk voor alle informatie op www.kingswoodrock.nl.

[image=264607]

[image=264606]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant