Afbeelding

John Vermeulen kans op Tweewielerwinkel 2014

Zakelijk 28 keer gelezen
UDEN - De jury van de ‘Tweewielerwinkel van het Jaar’ heeft bekend gemaakt dat acht winkels genomineerd zijn voor de titel tweewielerwinkel van het jaar. Vijf winkels hiervan zijn aangesloten bij een keten, de overige drie zijn zelfstandige detaillisten waaronder John Vermeulen fietsplezier Uden. Een bedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat en ruime ervaring heeft in de verkoop van fietsplezier.

[image=264485]

Volgens hoofdredacteur en jurylid Jack Oortwijn van het vakblad Tweewieler belooft het weer een spannende strijd te worden: "Ik vind het mooi om te zien dat we in deze lastige tijden acht zulke topwinkels kunnen nomineren." Deze maand gaan de juryleden uit organisaties zoals Bovag, Rai en ANWB de acht genomineerde winkels bezoeken, primair om de winkel te beoordelen. Uit deze acht genomineerden gaat de jury vijf finalisten kiezen.
Nieuw in de beoordeling is het gebruik van sociale media zoals Facebook. Op de Facebookpagina van Tweewieler staat een stemmodule waarop klanten op de zaak kunnen stemmen. Deze uitslag zal, voor een deel, meetellen in de selectie van de finalisten.

www.facebook.com/johnvermeulenfietsplezieruden

[image=264486]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant