Afbeelding

SkyLine Sport zaterdag met bezoek van UDI’19

Algemeen 22 keer gelezen
VEGHEL – UDEN – Naar de studio komen organisatoren van de Kerstmarkt op Parkzicht in december. Met Fons Boekelder, Willy Verwegen en spits Sam Wassenberg zal het voetbal bij de tricolores niet onbesproken blijven. De mooie derby en topper Gemert – UDI’19 Beter Bed komende zondag staat in deze uitzending centraal.

[image=264483]

Bert Ruijsch trainer van Gemert daar wordt uitgebreid mee gesproken. Vanzelfsprekend een lang gesprek met UDI’19-trainer Bas Gösgens over de drie komende toppers van zijn club. Is hij volgend seizoen nog trainer van UDI’19 wat zijn de intenties van beide partijen? Blauw Geel’38 speelt zondag diep in Limburg tegen EHC in Hoensbroek. Volgende week uit naar Schijndel en dan afsluiten met de kraker thuis tegen UDI’19. Hierover een gesprek met Blauw Geel’38-trainer Erwin van Breugel en speler Sander van Weert van de Veghelaren.

[image=137791]

Volledig geïnformeerd
Kenner van het Limburgse voetbal Thomas Stukstette. Hij is redacteur van de website In de Wandelgangen en medewerker van SportArena op TV Limburg. Van hem horen alles over Groene Ster en EHC. Tegenstanders van Schijndel en Blauw Geel’38. Natuurlijk de derby Venhorst – Boekel Sport die niet mag ontbreken in het programma. Volkel speelt thuis tegen Hapse Boys. De nummer twee tegen de nummer drie. hierover bellen we met betrokkenen en wie weet komt Sinterklaas ook nog wel langs. Stem zaterdag en zondag af op SkyLine Sport dan blijft u volledig geïnformeerd.

Zondag tussen 14.00 en 18.00 uur is er opnieuw sport met alle toppers en regiowedstrijden live voor u verslagen. SkyLine RTV kunt u ontvangen op 106.00 MHz in Uden en omgeving. Veghel luistert op 107.100 MHz. Verder op uw kabel en natuurlijk de streamers op het wereldomvattende internet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant