Afbeelding

Sinterklaas en Kerstman actie bij de Rabo Voetbalacademie UDI’19

Algemeen 35 keer gelezen
Deze opleiding is een initiatief van voetbalvereniging UDI’19 met ondersteuning van Rabobank Uden Veghel, PSV Eindhoven en N.E.C. Nijmegen. We willen met deze academie de voetbalkwaliteit in de directe regio verbeteren door een kwalitatieve opleiding aan te bieden waarin spelvreugde voor de betreffende deelnemers nummer één is.

De Rabo Voetbalacademie UDI’19 is begin 2012 gestart en is van toegevoegde waarde voor de diverse voetbalverenigingen in de directe regio.

Ben je ambitieus en heb je interesse in deelname aan deze Rabo Voetbalacademie UDI’19, lees dan de diverse onderdelen van deze site goed door. Overleg dit vervolgens met je ouders. Wij zouden het erg fijn vinden om je te mogen ontmoeten tijdens één van onze opleidingen en willen je graag naar een hoger niveau brengen. Wij willen daar hard voor werken en verwachten dat natuurlijk ook van jou. De vijfde cyclus start op 12 maart 2014.

Voor de kinderen die van Sinterklaas of de Kerstman als cadeau een deelname aan de opleiding in het voorjaar willen hebben heeft Sinterklaas én de Kerstman 10 euro korting bedongen voor de 5e cyclus van de Rabo Voetbalacademie UDI'19. Iedereen die zich vóór 25 december a.s. aanmeldt komt hiervoor in aanmerking. Meld je vlug aan via het aanmeldingsformulier van op de site www.rabo-voetbalacademie.udi19.nl .

[image=264404]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant