Afbeelding

'Een warm thuisgevoel op Uden on Ice'

Centrum 28 keer gelezen
UDEN - Lange stamtafels, een thuisgevoel en de heerlijke geur van appeltaart en worstenbrood. Een plek waar complete families en vriendengroepen samenkomen, een kaartje leggen en gezellig borrelen. Die sfeer kunnen we volgens Tonnie Verstraten van het gelijknamige cateringbedrijf verwachten in de vernieuwde koek-en-zopietent van Uden on ice. In zijn werkplaats wordt de laatste hand gelegd aan het meubilair en de inrichting. Ondertussen bereidt Job van Lanen zich voor op zijn rol in de Schrobbelèr Sfeerproeverijtent.

[image=264377]

Met Tonnie Verstraten in de grote koek-en-zopietent en Job van Lanen in de Schrobbelèr Sfeerproeverijtent is de horeca van Uden on ice dit jaar compleet vernieuwd. Alhoewel, Tonnie Verstraten is natuurlijk een oude bekende; hij verzorgde de horeca ook tijdens de eerste vier edities van Uden on ice van 2002 tot en met 2005. "Ik ben blij om weer terug te zijn op de Udense Markt", zegt hij. "We gaan er een geweldig familie-evenement van maken, een feest voor jong en oud."

Warme aankleding
De grote horecatent krijgt een compleet nieuwe inrichting. In de werkplaats van Party-Catering Verstraten wordt nog volop getimmerd. "We creëren de sfeer van een bruin café, met veel zitjes van steigerhout, mooie, lange stamtafels en een warme aankleding. Iedereen moet zich uitgenodigd voelen voor een lekkere kop koffie, warme chocomel, cappuccino of een glas glühwein. De inrichting is superbelangrijk. Het wordt echt heel mooi."
Tussen de twee bars in staat een kok, die allerlei winterse gerechten bereidt. "Eten bereiden is onze specialiteit, dus de inwendige mens komt niets tekort." In de weekenden zorgt livemuziek voor extra sfeer en daarnaast heeft Tonnie allerlei activiteiten in petto. "Zo organiseren we bijvoorbeeld het spel ‘Ik hou van Brabant' en een Duitse avond. We komen met heel veel leuke ideeën."

Schrobbelèr Sfeerproeverij
Naast Tonnie Verstraten is ook de Schrobbelèr Sfeerproeverijtent terug van weggeweest. Dit oergezellige café, dat plaats biedt aan zo'n 150 personen, stond in het verleden ook al bij Uden on ice. De tent wordt gerund door Job van Lanen, een 26-jarige Udenaar met volop horecaervaring. Ook hij kan haast niet wachten tot de opening op 13 december. "Ik heb er ontzettend veel zin in. De Schrobbelèr Sfeerproevertijtent is een knus borrelcafé met een après-skisfeer waar je gewoon lekker kunt kletsen. We verwachten hier een wat jeugdiger publiek en daarmee is het een echte aanvulling op de grote tent. Ik wil iedereen hartelijk ontvangen, met leuke muziek en een lekkere borrel of een goed biertje. We gaan het ontzettend gezellig maken!"

De horeca van Uden on ice is ook bij uitstek geschikt voor kerstborrels en bedrijfsuitjes. Voor meer informatie: www.udenonice.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant