Afbeelding

Hartverwarmende afsluiting van de RVU, wel ijzig koud

Algemeen 29 keer gelezen
Afgelopen woensdag om 13.45 uur was de start van de afsluiting van de 4e cyclus van de Rabo Voetbalacademie UDI’19/ Maar de meeste deelnemers waren al een uur van te voren aanwezig. Ze waren niet te houden om het geleerde uit deze 4e cyclus toe te passen in de afsluitende spel middag. Voor onze deelnemers maar ook voor de grote groep toeschouwers was het een geweldige middag.

[image=264247]

We zagen vriendjes, broertjes, zusjes, moeders, vaders, oma’s en opa’s. Waaronder ” GOOD OLD MISTER UDI “ Jan Klijs die zijn kleinzoon Sam in de stijl van opa zag schitteren. Bastiaan en Rodrigo blijken inmiddels echte cracks te zijn geworden en Sifra liet zien dat voetbal niet alleen een jongens sport is. De ”Heeswijk Boys “ waren zoals altijd niet te temmen.

Na het uitreiken van certificaten en teamfoto’s ging er een groot gejuich op, toen duidelijk werd dat alle deelnemers aan deze cyclus mee mogen naar een Master Class bij PSV en NEC aanstaande woensdag.

De Kerstman heeft inmiddels geklaagd waarom alleen de Sint korting krijgt in deze cadeautjestijd. De R.V.U. heeft besloten om niet te discrimineren en daarom wordt de kortingsperiode van de inschrijving voor de 5e cyclus van maart 2014 verlengd. Dus op een opgave vóór 25 december levert 10 Euro korting op. Opgeven kan via de site: www.rabo-voetbalacademie.udi19.nl

[image=264249]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant