Afbeelding

De UDI'19 Kerstveiling "UDI on ICE"op zaterdag de 15e december!

Algemeen 27 keer gelezen
Bij een veiling denk je natuurlijk meteen aan de veilinghuizen Christie’s of Sotherby in Amsterdam. Maar een veiling bij je eigen club? Jawel! Dat moet dan wel iets héél bijzonders zijn. Nou dat is het ook! Voor de 8e keer organiseert UDI’19/Beter Bed de UDI on ICE kerstveiling. Wat staat er dan allemaal te gebeuren?

[image=264226]
Curling
Vooraf aan de Kerstveiling wordt om 17.00 uur het 2e UDI’19 curlingkampioenschap ehouden. Er zijn weer prachtige prijzenpakketten te winnen voor de winnaars en het fair play team. Wil je daar met je team of vriendengroep aan deelnemen schrijf je dan nu in via; algemeen@udi19.nl

Winterpark
Deze keer is de UDI on ICE kerstveiling nog grootser dan ooit en dat wordt gevierd in een echt winterpark. Dit jaar zal de Kerstveiling op zaterdag 14 december 2013 plaatsvinden in het verwarmde en sfeervolle horeca gedeelte van Uden on Ice, dat is omgetoverd tot een waar erstparadijs. Met een overdekte kunstijsbaan, roetsjbaan/ice tube baan, koek & zopie tent en een Schrobbelèr Sfeerproeverij. Dit in combinatie met het geluid van knerpend ijs en overal prookjesachtige verlichting leidt tot een sfeervolle, spectaculaire en een grootse UDI on ICE kerstveiling.

“VIP-tafels”
Ook de VIP tafels zullen niet ontbreken. Tafels met de beste zitplaatsen met inbegrip van 111
consumptiebonnen en 111 snacks, waar je met je team of vriendengroep aan kunt plaatsnemen
en kunt genieten van een fascinerende avond. Een bod uitbrengen, dat kan vanaf nu, door je naam en rekeningnummer in te vullen via algemeen@udi19.nl

Kerstveiling
Ook dit jaar hopen we weer op een veiling met leuke kavels. De traditionele “peperkoek” zal
zeker niet ontbreken. Ook andere ludieke kavels zullen onder de hamer komen. In totaal zullen er op het UDI on ICE Kerstveiling spektakel ruim 175 kavels worden geveild door de ons welbekende veilingmeesters Joost van Oort, Marcel de Laat en Victor Smits. Dit onder toeziend oog van de heer mr. E.J.W.M. van Egeraat notaris te Uden. De opening zal worden verricht door UDI’19/Beter Bed voorzitter Paul Rüpp. Tevens zal loco burgemeester René Peerenboom het eerste kavel onder de hamer brengen. De kavels die onder de hamer komen worden door verschillende sponsoren kosteloos beschikbaar gesteld voor onze club. Daarvoor onze hartelijke dank.

Kavels
Wil je samen met je partner gaan dineren? Aas je al een tijdje op dat ene gesigneerde shirt van …………? Of ga je voor een schoonheidsbehandeling of nieuw kapsel? Wellicht start je binnenkort met rijlessen? Of heb je altijd al een snowboard of een mooie scooter willen hebben? Of bijvoorbeeld naar een wedstrijd van Manchester United tegen……? Brazilie staat komende zomer tijdens het WK-voetbal volop in de belangstelling wellicht komen hier ook nog kavels voor onder de hamer? Het kan allemaal! We streven er naar dat er voor ieder wat wils is; voor jeugd en ouderen, voor voetballers en niet-voetballers, voor individuen en teams. Ook zal er tijdens de kerstveiling een grote loterij worden gehouden waar mooie prijzen zijn te winnen.

Afsluiting
De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van de Amsterdamse volkszanger Etienne Alvares.

Voor meer informatie over de UDI on ICE kerstveiling gaat u naar www.udi19.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant