Afbeelding

Sinterklaas naar Uden

Centrum 28 keer gelezen
UDEN - Sinterklaas komt zaterdag naar Uden. Vanaf 12 uur worden al de eerste pieten, verwacht, want zoals altijd vinden ze Uden geweldig, zeker nu de problemen met de staf, de pakjes en het aantekenboekje voorbij zijn en het blind grabbelen al weer een stuk beter gaat hebben ze weer rust en zullen een leuke intocht verzorgen.

[image=197189]

Sinterklaas wordt door harmonie de Eendracht en majorettes van de Wiebert worden begeleid van zijn logeeradres naar de oude markt waar hij om ongeveer half 2 arriveert en zoals gewoonlijk door de enthousiaste burgemeester Hellegers, worden ontvangen. De kinderen worden ook dit jaar opgevangen door de bank pieten en mogen op het plein voor de Sint komen zitten om alles van dichtbij mee te kunnen maken.
Na de ontvangst zullen pieten, die in het geheim naar Uden zijn gekomen om te oefenen bij V&K laten zien wat ze daar geleerd hebben. Daarna laten de stuntpieten zien waar ze goed in zijn. Net als alle andere jaren komt Sinterklaas naar de kinderen toe om ze een handje te geven maar ook natuurlijk om die prachtige tekeningen in ontvangst te nemen en natuurlijk de verlanglijstjes.

[image=197194]

[image=197193]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant