Afbeelding

Opening en open dag Markant Uden

Centrum 23 keer gelezen
UDEN - Na ruim een jaar verbouwen is het dan eindelijk zover: Markant Uden opent officieel haar deuren. Alhoewel er sinds oktober al diverse evenementen en voorstellingen zijn geweest, vindt de officiële opening vrijdag 22 november plaats. Op zaterdag 23 november vindt is er een Open Dag plaats om iedereen de gelegenheid te geven het vernieuwde Markant Uden te komen bekijken.

[image=263591]

Het thema van deze feestelijke opening is ‘En toen ging er een lichtje branden…. Door de verbouwing was Markant Uden afgelopen zomer gesloten voor publiek’. Vanaf nu zal Markant Uden echter nooit meer gesloten zijn. Door de komst van de evenementenzaal en het restaurant is er 356 dagen per jaar iets te beleven bij Markant Uden. Vrijdag zal op een bijzondere manier het licht worden aangedaan, waarna het nooit meer uit zal gaan. De officiële opening is om 20.30 uur op het plein voor Markant. Dit zal natuurlijk op een spectaculaire wijze gebeuren. Voor genodigden is er hierna een openingsfeest in de evenementenzaal met o.a. DJ The Bomber, Miss Autumn Leaves en een verrassingsact.

Open Dag
Voor alle belangstellenden is er op zaterdag 23 november een Open Dag. Iedereen mag dan een kijkje komen nemen in de nieuwe evenementenzaal, restaurant, de vernieuwde foyer en de theaterzaal. Maar ook de nieuwe kleedkamers, de artiestenfoyer en de inpandige expeditie zijn voor deze ene keer voor het publiek toegankelijk. Op elke plek in Markant Uden zal er iets te beleven zijn. Markant heeft namelijk lokale artiesten, zanggroepen, toneelverenigingen, dansscholen en andere verenigingen gevraagd om een optreden te verzorgen. De deuren van Markant Uden openen zaterdag 23 november van 10.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is uiteraard gratis.

[image=261041]

[image=261255]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant