Afbeelding

Skunk wint ook bij Nuvoc uit Veldhoven

Sport 72 keer gelezen
VELDHOVEN – Na de winst op WHV was het sterke Nuvoc de tegenstander van Skunk. De opdracht was duidelijk: alleen winst zou een continuering op de derde plek inhouden.

[image=263337]

Skunk begon meteen serverend sterk. De libero van Nuvoc kon geen grip krijgen op de service van Skunk en het stond al snel 1-10. De Veghelaren verslapten wat in de resterende punten, maar wisten deze set door sterk blokkerend werk toch binnen te slepen: 18-25. De tweede en derde set had Skunk het moeilijk. Nuvoc zette serverend druk en de pass kwam daardoor niet goed. De tweede set stonden de Veghelaren steeds wat punten voor en wonnen deze uiteindelijk met 24-26. Bij een stand van 23-23 in de derde set maakte Gielion de Wit zijn rentree in het eerste van Skunk. Door de vele blessures bood De Wit aan zijn club de komende paar weken uit de brand te helpen. Door een ace werd het 23-24 en door een goede opslag kon ook het laatste punt van de set worden binnengehaald. In de vierde set verslapte Nuvoc en werd deze set een eitje: 16-25.
Door deze 4-0 overwinning blijft Skunk sterk op de derde plaats staan en heeft het zelfs uitzicht op plaats twee. Komende week is er een vrij weekend. Een week later volg de partij tegen Energo uit Beers. De wedstrijd wordt gespeeld om 17.00 uur in sporthal de Bunders.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant