Afbeelding

Frans en Ans prins en prinses van De Soos

Carnaval 94 keer gelezen
ZEELAND - Burgemeester Marnix Bakermans heeft zaterdag onder het toeziend oog van Prins Arno en Prinses Chantal van de Smouskes met hun gevolg, de nieuwe prins en prinses van de De Soos onthuld. Door het openen van de ‘zeer geheime envelop’ verraste hij iedereen met de mededeling dat het Frans en Ans waren geworden.

[image=263323]

De kandidaten voor het prinsschap weten zelf ook niet eerder dan tot die envelop opengaat wie het wordt. Daarom meteen de vraag: “ Willen jullie prins en prinses worden? Het antwoord van Frans en Ans was een keihard ja. Na hun installatie verzorgden vijf bezoekers van de Soos een optreden voor de hoge gasten in hun eigen ‘Wous on stage’.
Frans Donkers komt uit Gemert en is al heel lang vaste bezoeker van de Soos. Hij is ook bekend als de feestzanger Polleke en heeft het ooit zelfs tot Lowlands geschopt. Hij treedt nog regelmatig op en ook bij de Soos zet hij regelmatig de tent op de kop.
Ans Laurenssen is de vriendin van Frans en komt uit Zeeland. Ze heeft haar Frans op de Soos leren kennen en ze zijn al meer dan vijf jaar samen, Ans woont in de Franciscushof.
Het Prinsenpaar treedt op bij de receptie van de Zeelandse Prins, uiteraard op het Sooscarnaval op 22 februari en ze nemen deel aan de Zeelandse Carnavalsoptocht op zondag 2 maart. De soos is een initiatief voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij komen eens in de veertien dagen bij elkaar in de Vlashoeve.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant