Afbeelding

Volop vernieuwing bij Uden on ice!

Centrum 34 keer gelezen
UDEN – Nog maar een kleine maand en dan is het al zover: de feestelijke opening van Uden on ice! Jong en oud kan dan drie weken lang genieten van winterse gezelligheid op de Markt. Het concept is inmiddels beproefd en toch weet de organisatie elke editie weer een aantal mooie vernieuwingen te presenteren. Ook dit jaar!

[image=158776]

Uden on ice staat voor veel meer dan schaatsen alleen. Op en rond de ijsbaan is van alles te beleven. Dat was de voorgaande jaren al zo, maar dit jaar doet de organisatie daar nog een schepje bovenop. Een mooie verbetering is de Icetubebaan, die dit jaar nog spannender en spectaculairder is. Ook het succes van de curlingactiviteiten krijgt een vervolg, want dit jaar komen er maar liefst tien banen! De curlingtoernooien zijn op drie maandagen: 16, 23 en 30 december. Teams kunnen alle drie de avonden meedoen, maar ook één avond. Vorig jaar was het toernooi voor tal van bedrijven en (vrienden)groepen een hilarische beleving!

Vernieuwing in de horeca
Ook de horeca krijgt nieuw elan. In de grote koek-en-zopietent zorgt Party-Catering Verstraten dit jaar voor een gezellige sfeer, lekkere drankjes en winterse hapjes. Bovendien verandert de inrichting voor nog meer sfeer en warmte. Zo ontstaat een extra uitnodigende ambiance voor een middag of avondje uit, kerstborrels en bedrijfsuitjes. Eveneens nieuw is de Schrobbelèr Sfeerproeverijtent. Dit is een oergezellig bruin café dat plaats biedt aan zo’n 150 personen. De Schrobbelèr Sfeerproeverij is een begrip in Nederland, en Uden heeft ‘m deze winter!

Veelbelovend entertainment
Het entertainmentprogramma is zeker zo veelbelovend volgens de organisatie. Hoewel zij het programma nog niet volledig wil verklappen, presenteert zij wel al de slotact op het Smeltfeest. De Udense band BB-cool verzorgt dan een spetterend optreden. Overige optredens worden binnenkort bekendgemaakt op de website. Verder is er ook ander entertainment. Denk aan de UDI on ice-veiling en de Barre(n)tocht, die inmiddels vaste prik zijn.

Word sponsor, vriend of volger
Het zijn de sponsors die Uden on ice mogelijk maken. Vriend worden kan al vanaf € 250,-. Kijk voor de vele mogelijkheden op www.udenonice.nl. Het nieuws rondom Uden on ice op de voet volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, volg ons via Twitter of like ons op Facebook.

Voor meer informatie: www.udenonice.nl.

[image=231295]

[image=231242]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant