Afbeelding

Schijndel naar gemotiveerd Venray

Voetbal 13 keer gelezen
SCHIJNDEL – Voetbalclub Schijndel/De Wit krijgt zondag een tegenstander die twee maal op rij verloor. Trainer Harrie Blokhuis van de grootste Limburgse club zal er alles aan gelegen zijn de punten op de eigen Wieën te houden.

[image=166055]

Schijndel – Dongen was de enige wedstrijd die zondag werd afgelast in de Hoofdklasse-B. De Schijndelaren hebben kunstgras, maar hebben de bond te kennen gegeven hier niet naar uit te wijken. Zes ploegen uit de Hoofdklasse-B hebben een hoofdveld met kunstgras. De overige (met uitzondering van Venray) hebben wel een kunstgrasveld, maar maken volkomen terecht gebruik van de wat ‘slappe knieën’ regel van de KNVB die de clubs zelf laat beslissen of ze genegen zijn uit te wijken naar het groene Novilon.

Armin Alibasic
Schijndel speelt zondag uit bij Venray waar geen vezeltje kunstgras is te bespeuren. Vreemd voor een van de grootste clubs, zo niet dé grootste, uit Limburg. Blokhuis zag zijn team twee maal achtereen verliezen. Zondag werd het een 2-0 nederlaag in Heerlen bij Groene Ster, een week eerder werd er met 3-0 verloren van Blauw Geel’38 uit Veghel dat hiermee periode één binnensleepte. Schijndel-trainer Frank Brands kijkt net als zijn team uit naar een zege. De laatste was op 6 oktober thuis tegen EHC/Heuts waar met 4-2 werd gewonnen. Nadien stokte de zegereeks van de geel-blauwen. Wellicht krijgt het spits Armin Alibasic het weer eens op zijn heupen, of staat Mark Dobbelsteen weer eens op. Zondag komt het antwoord in Venray waar scheidsrechter Killy Mandemakers uit Waalwijk om 14.30 uur de ploegen tot voetbal zal manen.

[image=243999]

Programma Hoofdklasse-B:
-EHC/Heuts - Gemert
-UDI'19 - Baronie
-Nuenen - Bekkerveld
-Deurne - De Valk (Zat. 16-11 19.30)
-Dongen - OJC Rosmalen
-SV Venray - Schijndel/De Wit
-Blauw Geel'38/Jumbo - Groene Ster

Stand Hoofdklasse-B
Gemert 9 -21
Bl. Geel'38 9 -20
UDI'19 9 -16
OJC Rosmalen 9 -15
Schijndel 8 -14
Venray 9 -13
Baronie 8 -11
Nuenen 9 -11
Dongen 8 -10
Groene Ster 9 -10
EHC 9 -8
De Valk 8 -7
Deurne 9 -7
Bekkerveld 9 -5
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant