Afbeelding

Voor het eerst Markant Uden ALIVE!

Centrum 76 keer gelezen
UDEN - Voor de eerste keer vindt donderdag om 21.00 uur Markant Uden ALIVE! plaats, plaats. Dit is een nieuw concept van Markant Uden in samenwerking met Viking Entertainment en Hoevento. De eerste editie van ALIVE! wordt gehouden met een spectaculair optreden van The Originals.

[image=262539]

The Originals spelen in de evenementenzaal van Markant Uden het nieuwe dak eraf . The Originals (voorheen bekend als De Corona’s) spelen alles wat jij wilt horen. Het is een interactieve live-act die garant staat voor een muziekfeest vol instrumentaal vuurwerk, vette verrassingen en een heleboel plezier.

Nieuw concept
Markant Uden ALIVE! vind plaats in de nieuwe evenementenzaal van Markant Uden. ALIVE! is een muziekevenement wat regelmatig georganiseerd wordt. Elke editie heeft een eigen thema met verschillende artiesten en shows. De evenementenzaal biedt namelijk de mogelijkheid om elk thema te verwezenlijken, waardoor een unieke sfeer gecreëerd kan worden. Op het podium van ALIVE! staan feestbands, top DJ’s en bekende artiesten. Het biedt iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met een nieuw concept waarbij je altijd een gezellig avond beleeft. Daarnaast is de entree bij iedere editie van ALIVE! hetzelfde: € 10,-.

Meer weten of tickets bestellen? Ga dan naar www.markantuden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant