Afbeelding

Stephan Enter te gast bij Literair Café Dommeldal

Kunst en cultuur 33 keer gelezen
GELDROP/SON EN BREUGEL – Literair Café Dommeldal ontvangt op zondag 24 november van 14.00 uur tot 17.00 uur schrijver Stephan Enter in de Kasteelhoeve in Geldrop.

[image=262536]

Stephan Enter (1973) debuteerde in 1999 met de verhalenbundel ‘Winterhanden’, die lovend werd ontvangen en genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs 2000. Zijn eerste roman ‘Lichtjaren’ verscheen in april 2004, die eveneens een Librisnominatie in de wacht sleepte. Enters tweede roman ‘Spel’ verscheen eind april 2007 en zijn derde roman ‘Grip’ in november 2011. Dit boek werd bejubeld in de media en ook genomineerd voor de Librisprijs en de AKO Literatuurprijs. Enter verschijnt zelden in de media. “Laat mij maar onbekend blijven”, redeneert Enter zelf. “Ik wil niet meedoen aan het vreselijke circus van de Bekende Nederlander.”

Informatie
Kaarten voor deze middag zijn voor 10 euro te koop bij boekhandel van Grinsven uit Gedrop of bij Bibliotheek Dommeldal. Voor jongeren tot 18 jaar zijn de toegangskaarten 2,50 euro. Houders van een jaarkaart zijn sowieso verzekerd van een mooie plaats.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant