Afbeelding

Wie wordt Prins Porcus XLVIII?

Carnaval 16 keer gelezen
UDEN - De Jeugd heeft de toekomst. Zo ook bij de Knoerissen. Want zaterdagmiddag 9 november zal de gloednieuwe evenementenzaal van Markant Uden bol staan van jeugdig talent. Tijdens het Jeugdknorfestival zullen de podiumbeesten van de toekomst de show stelen met hun geweldige creatieve acts, live optredens, play back acts en kleurige show dans.

[image=262180]

Ook wordt de nieuwe jeugdprins van de Knoerissen onthuld. Een super spannend moment want welke school is dit jaar aan de beurt? Het programma begint om 13.45 uur, de zaal is om 13.00 uur open.
De entree voor deze middag is gratis, dus je kunt gewoon even binnenlopen bij Markant en je grote favorieten aanmoedigen. Daarnaast wacht je samen met vele anderen in spanning af wie de jeugd in Uden met carnaval gaat leiden. Prins Porcus XLVIII zal worden onthuld in aanwezigheid van Prins Porcellus XLVIII en zijn complete gevolg. Er is overigens de gehele middag gratis ranja, andere versnaperingen en hapjes zijn tegen betaling verkrijgbaar. De prijsuitreiking van het Jeugdknorfestival zal rond 16.45 uur plaatsvinden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant