Afbeelding

Expositie in Kunstation Uden

Kunst en cultuur 43 keer gelezen
UDEN – In Kunstation Uden aan de Prior van Milstraat 119 in Uden is van 2 november tot en met 24 november een expositie te zien van Nienke van Zutphen en Frida Beekhuis.

[image=261828]

Nienke van Zutphen is een jong beeldend kunstenares van 25 jaar. Zij tekent en schildert zeer realistisch; haar tekeningen zijn zelfs bijna niet van fotografie te onderscheiden. Bijzonder is dat Nienke in haar werk de ‘ziel’ van de mensen, dieren en landschappen vast weet te leggen. Een onderwerp waar zij veel affiniteit mee heeft, is Afrika.
De kunst van Frida Beekhuizen (59 jaar) bestaat voornamelijk uit keramiek en schilderwerk, wat ze allemaal maakt vanuit haar gevoel. Haar keramiekwerk bestaat uit beelden, vazen en allerlei kleine objecten. Door de verschillende stooktechnieken, afwerkingen en kleurgebruik is haar collectie heel divers en interessant om te bekijken. Elk werk is daardoor uniek en heel kenmerkend voor de kunstenares Frida. Ook maakt Frida sieraden, met keramische elementen of van geheel ander materiaal.

Zie ook www.kunstationuden.nl.

[image=261829]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant