Afbeelding

Early Bird kaartverkoop Halfvastenfeesten van start

Muziek 5 keer gelezen
ZEELAND – Voor de zevende keer vinden op 28, 29 en 30 maart 2014 in Zeeland de Halfvastenfeesten plaats. De Early Bird kaartverkoop voor dit evenement barst op 1 november los.

[image=238482]

Het evenement wordt in 2014 gehouden volgens de dit jaar ingezette opzet. Dat wil zeggen 5 verschillende areas, minimaal 7 podia, verschillende muziekstijlen, more fun, theater en acts! De organisatie doet er ook nu weer alles aan dit festival zo laagdrempelig mogelijk te houden en daarbij ook rekening te houden met de verschillende muzieksmaken van de bezoekers. Dance, hardstyle, rock, techno of Nederlandstalig; je vindt het allemaal bij de Halfvastenfeesten. De programmering voor 2014 zal nog uitgebreider zijn en meer te gekke acts bieden dan de voorgaande jaren!
Early Bird kaarten zijn alleen verkrijgbaar als combiticket voor vrijdag en zaterdag en online te verkrijgen via de ticketshop op Facebook en de website. De prijs voor een combiticket bedraagt in november slechts € 27,50!! Ook in december is het nog mogelijk Early Bird kaarten aan te schaffen maar dan bedraagt de prijs € 32,50. Nog geen geld maar hoe sneller je erbij bent, hoe hoger je korting! In de normale voorverkoop bedraagt de prijs van eenzelfde ticket € 37,50. Voor alle bezoekers geldt, dat er op zondag 30 maart gratis entree is!

Meer informatie is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl.

[image=238518][image=238506][image=238503]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant