Afbeelding

'Hoop humor en gedroogkloot’

Carnaval 30 keer gelezen
De hofzittingen van CV de Kuussegatters vinden plaats op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2013 in de Koekbouw, Noordkade in Veghel. Informatie kaartverkoop: Desiree Rijkers, telefoonnummer 06 – 2060 9026. Meer info op: www.kuussegatters.nl.
Stadskrant Veghel en Kliknieuws blikken vooruit. Deze week met Andy Marcelissen.


Als coach van het veteranenteam; zijn kerstconference over het ‘nieuwste testament’; de cursus tonproaten. Andy Marcelissen is geen onbekende in de Kuussegatse Hofzittingen’scene’. De tonproater uit Raamsdonkveer kwam al zo’n keer of acht naar Veghel om de Hofzittingen op te luisteren. En met veel plezier! “Om de een of andere reden heb ik een klik met Veghel. Met Uden heb ik dat ook en nog wel met een paar plaatsen meer. Dat zijn locaties waar ik me steeds op verheug om weer op te mogen treden,” vertelt Marcelissen.

[image=261413]

Maar hij is er nog niet helemaal uit met welk typetje hij naar Veghel komt: “Ik heb er drie klaar liggen, maar ik twijfel nog. In Veghel moet ik er rekening mee houden dat de Koekbouw aan de Noordkade niet overal geschikt voor is. Het is werkelijk een prachtige locatie voor muziekoptredens en dergelijke, maar als tonproater is het moeilijk om contact te krijgen met je publiek. In de sporthal was de lach dichterbij.”
Evengoed hoeft Veghel zich geen zorgen te maken, belooft Marcelissen: “Het komt zeker goed, hoor. Mensen in Veghel kennen mij van een hoop humor en gedroogkloot. En dat mogen ze dit jaar sowieso ook weer van mij verwachten.”
Of hij zijn optreden ook een Veghelse draai gaat geven? “Nee, niet echt. Veghel kán een keer genoemd worden, maar in principe niet méér dan dat tijdens de Hofzittingen. Dat doe ik overigens wel bij andere gelegenheden, hoor. Ik vind het altijd leuk om het vuurtje tussen Uden en Veghel een beetje verder op te stoken. En op de een of andere manier kunnen ze dat van mij wel hebben!”
Meer informatie over de Brabantse ‘topper onder de tonproaters’ staat op zijn website: www.andymarcelissen.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant