Afbeelding

'Arthur' beleeft grootse première in Markant

Kunst en cultuur 22 keer gelezen
UDEN – Markant Uden is weer geopend en had zondag een bijzondere voorstelling in huis. De musical Arthur en de strijd om Camelot ging in première!

[image=261258]

Over de rode loper liepen dan ook de vele gasten van I & L Entertainment dat Markant had gekozen voor de première van de allereerste voorstelling van dit nieuwe musicalbedrijf. Héél speciaal dus en vol trots keken veel familieleden, kennissen en mensen uit de theaterwereld naar Arthur en de strijd om Camelot. Het bekende verhaal is in een modern jasje gegoten, met knappe overgangen van heden naar verleden. Arthur is een jongen die het moeilijk heeft, maar als hij door de bliksem getroffen wordt, krijgt hij de kans om met Lancelot en Guinevere op zoek te gaan naar het zwaard dat hij straks uit de rots zal trekken.
Dat gaat natuurlijk niet zomaar, want Arthur heeft ook nog een boze stiefzus die aast op de troon. Uiteindelijk loopt het natuurlijk allemaal goed af, want Arthur is immers een familievoorstelling, voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook volwassen kunnen genieten van sterke spelers en die ook nog eens mooi kunnen zingen en verrassend zijn ook de dansen die ze laten zien.
Het applaus was verdiend en de bewondering voor het nieuwe bedrijf I & L Entertainment was groot. De ‘I’, Ilse Spruijt stond met de bloemen in haar armen nog bij te komen van al de atletische dansen die ze in de musical had laten zien. Leon van Uden, de ‘L’ kwam na afloop op het podium en vertelde kort dat het een hele klus was geweest om de musical van de grond te krijgen. “We eten alleen een droge boterham, maar onze droom is waar geworden.”

[image=261252][image=261254][image=261251][image=261255][image=261253][image=261256][image=261257]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant