4G: Volkel weet zich te herstellen

Voetbal 32 keer gelezen
UDEN / CUIJK - Volkel herstelde zich goed van de zeperd tegen SV Milsbeek door op eigen veld met 4-0 van Milheezer Boys te winnen. SES haakt enigszins af door de 0-0 bij Bavos terwijl Milsbeek ongenaakbaar blijft. Nu won men weer met 3-1 van Olympia'18.

[image=261241]

Volkel had een ruim half uur nodig om het verzet van Milheezer Boys te breken. De mannen van coach William van der Steen hadden even wat opstartproblemen maar tien minuten voor de pauze was het toch Luuk van der Elzen die ban brak: 1-0.

[image=261243]

Vlak na de hervatting tekende Gijs Verkuijlen de 2-0 waarna de wedstrijd feitelijk was gelopen. In de laatste tien minuten scoorde technicus Stijn van Cuijk nog twee keer: 4-0.

[image=216244]

Milsbeek nog honderd procent
In Milsbeek misten de gasten uit Boxmeer op cruciale momenten doelrijpe kansen. Binnen enkele minuten verzuimde Mark van Lankveld Olympia op voorsprong te schieten. In de tegenstoort was het Siemen van Straten die de koploper Milsbeek op 1-0 schoot. Voor rust waren er nog enkele 100% kansen maar de gasten verzuimden te scoren. Nadat Douwe Zwaan de bal langs keeper Loeffen tikte maar het leer op de paal zag belanden, besliste Zep Megens de strijd. Met een laag schoot verraste hij de Boxmeerse keeper.Op slag van rust was het Megens die voor de genadeklap zorgde (2-0) waarna Abbenhuis de score verder opvoerde: 3-0. Na rust schoot Olympia uit de startblokken. Tom Verbeek stelde keeper Loeffen op de proef en even later belandde een voorzet van Van Lankveld op de lat. Een kwartier voor tijd scoorde Dennis Abbenhuis na een fraaie combinatie met Mendel Janssen op wonderschone wijze. De wijze waarop de teruggekeerde Bobo Tubic de Boxmeerse eer redde mocht er ook zijn.