Afbeelding

4G: Olympia'18 op bezoek bij koploper

Voetbal 7 keer gelezen
UDEN / CUIJK - In de vierde klasse G is inmiddels duidelijk geworden dat SV Milsbeek de te kloppen ploeg is. Met een honderd procent score op zak na zes wedstrijden is dit wel safe om te zeggen.

Aan de andere kant is de competitie nog erg lang uiteraard. Het zijn allemaal nog voorhoedegevechten. Maar de manier waarop Milsbeek na de pauze het uitgeraasde Volkel op de pijnbank legde maakte hoe dan ook indruk. En dat tegen een Volkel dat na vijf wedstrijden ook nog niets had gemorst.

[image=194398]

Olympia'18
Milsbeek ontvangt zondag Olympia'18 dat inmiddels een plek in de middenmoot heeft weten te verwerven. De ploeg uit Boxmeer boekte vorige week de eerste overwinning van het seizoen door Bavos met 3-0 te verslaan. Het zal trainer Maarten van Stiphout goed hebben gedaan want de druk in Boxmeer is voor de begrippen van het amateurvoetbal altijd relatief hoog. Van Stiphout werkte overigens in het verleden ook bij Bavos. Zondag kan Olympia'18 in Milsbeek gaan bewijzen dat de weg omhoog definitief is ingeslagen. Volkel ontvangt op eigen veld Milheezer Boys en kan zodoende proberen de nare smaak van twee weken geleden weg te spoelen. En dan hebben we het niet over alle drank van Festyland.

Programma vierde klasse G:
-Bavos - SES
-Handel - Excellent
-Juliana Mill - Hapse Boys
-Milsbeek SV - Olympia '18
-Vitesse '08 - MVC
-Volkel - Milheezer Boys
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant