Afbeelding

OJC met Meeuwsen tegen UDI'19

Voetbal 13 keer gelezen
UDEN / ROSMALEN - Wedstrijden tussen OJC Rosmalen en UDI'19 staan altijd garant voor veel kijkplezier. Aanstaande zondag staat er weer een verse aflevering op Sportpark De Groote Wielen in Rosmalen op het programma.

Voor beide teams is het overigens zaak om te winnen. Zowel OJC als UDI'19 lieten namelijk in de voorbije weken teveel punten liggen. Misschien zal het gevoel bij de Udenaren iets beter zijn omdat zij er afgelopen zondag tegen Schijndel in slaagden om in blessuretijd alsnog een gelijkspel af te dwingen terwijl tegelijkertijd in Rosmalen de thuisploeg nog een domper kreeg te verwerken omdat ook Blauw Geel een late gelijkmaker in petto bleek te hebben.

[image=232689]

Wesley Meeuwsen weer terug
Het goede nieuws voor OJC Rosmalen is dat goalgetter Wesley Meeuwsen weer inzetbaar is na een schorsing van vier wedstrijden. Overigens maakte Ravensteiner Jeroen van Schoonhoven tegen Blauw Geel als aanvaller een uitstekende indruk toen hij in de rust Koen Bollen kwam vervangen. Van Schoonhoven maakte na de rust een fraaie goal door met een boogje het net te vinden. Bij UDI'19 staat achter de naam van spits Sam Wassenberg een klein vraagteken want de tegen Schijndel sterk spelende aanvaller heeft wat last van een scheenbeen. Hij hoopt vanavond normaal te kunnen trainen en zodoende inzetbaar te zijn. Dimitri Cremers is al langer geblesseerd en doet zeker niet mee. Michiel van Zuidam sluit normaal gesproken weer aan bij de selectie van trainer Bas Gösgens.

Zakelijker?
OJC Rosmalen laat dit seizoen bij tijd en wijle aardig voetbal zien. Het probleem voor trainer Dennis Dekkers en zijn staf is dat er regelmatig onnodig punten worden verspeeld. Tegen Blauw Geel koesterde men vlak voor tijd een 3-1 voorsprong maar alsnog ging het mis. Vooral de gelijkmaker van Danny Verbakel, diep in de blessuretijd, was onnodig en deed pijn. UDI'19 maakte dus zelf nog laat een egaliserend doelpunt maar daarvoor had men de 1-2 ook compleet onnodig weggegeven door bij een vrije bal niet met de man mee te lopen. Het spel van de Parkzichters was echter duidelijk aan de beterende hand dus het lijkt zondag een mooie wedstrijd te gaan worden tussen twee teams die het allebei van verzorgd combinatiespel moeten hebben. (Willy Rooyakkers)

Programma Hoofdklasse B:
-Schijndel - Nuenen (Zaterdag: 19.00 uur)
-Baronie - Blauw Geel'38
-De Valk - EHC
-Groene Ster - Deurne
-Bekkerveld - Gemert
-Venray - Dongen
-OJC Rosmalen - UDI'19

Stand Hoofdklasse B:
1. Blauw Geel'38 6-14
2. Gemert 6-14
3. Schijndel 6-13
4. SV Venray 6-10
5. UDI'19 6-10
6. Baronie 5-9
7. Nuenen 6-9
8. OJC Rosmalen 6-8
9. Dongen 6-7
10. EHC 6-7
11. Groene Ster 6-4
12. Deurne 6-4
13. Bekkerveld 6-3
14. De Valk 5-2
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant