Afbeelding

Udens College naar school in Moskou

Onderwijs 185 keer gelezen
UDEN - In het kader van het vriendschapsjaar Nederland-Rusland, vertrekken zestien leerlingen van het Udens College vandaag naar Moskou, tot en met 27 oktober. Ze bezoeken de Gazprom school en volgen samen met de leerlingen daar verschillende lessen die de uitwisselingsleerlingen zelf hebben voorbereid.

[image=260784]

Na een eerste kennismaking, gaan ze met leerlingen van de Gazpromschool onderzoek doen naar duurzaamheid, werken aan een muzikale uitwisseling en een radiouitzending. De kern van de uitwisseling is 'de leerling centraal'. De scholen willen de leerlingen de kans geven om hun eigen talenten te ontwikkelen en hun internationale perspectief te verruimen.
Uiteraard zijn ze niet alleen op reis. Samen met hun eigen docenten Groot Hulze, Verstraten en Janssen en docenten van de gastschool bezoeken de leerlingen ook de highlights van Moskou zoals het Poesjkinmuseum, het Rode Plein en het Kremlin en de Christus Verlosser Kathedraal. Het team wordt ondersteund door Robert Nahon uit Uden van Venster naar Rusland en Natalia Koveshnikova die veel ervaring hebben met de Russische cultuur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant