Afbeelding

Run op kaarten jubileumeditie ‘Uje Swingt’

Centrum 20 keer gelezen
UDEN - Uje Swingt bestaat dit jaar 11 jaar en wordt gevierd op zaterdagavond 9 november op een zéér speciale manier. Het evenement opent in de fonkelnieuwe evenementenzaal van Markant Uden met een spectaculaire lasershow.

[image=246382]

Daarna is het de beurt aan You&Me, Etienne, Are MC en de nieuwe sensatie ‘Dutch Twin Beat’ De kaartverkoop loopt zeer goed en met nog ongeveer 400 kaarten in omloop gaat Uje Swingt dit jaar voor een uitverkocht huis zorgen.
De organisatie wil van deze 11e editie een zéér speciale feestavond maken: “ ‘Uje Swingt’ is jarig en als je jarig bent haal je het beste uit de kast.” De échte Udenaar Coen Grooten, oftewel AreMC met zijn ‘Seven Eleven Funky Eleven Funky Friends’, staat garant voor een staaltje feestelijke, gezellige en lekkere oldschool hiphop met een vette knipoog naar de 70's-80’s funk en soul. Zanger Etienne gaat met zijn meezingers het feest compleet maken. De twee blonde schoonheden van de ‘Dutch Twin Beat’ doen na hun tour door Europa ook Uden aan met een spectaculaire show ondersteund met laser en moderne sound. En last but not least zijn ook You & Me weer van de partij. De hits van nu worden afgewisseld met de toppers van toen.
De organisatie is super trots op de programmering en op de enorme belangstelling dit jaar. “Een jubileum programma met een behoorlijk Udens tintje op een nieuw Udens podium. Zowel artiesten als entourage lenen zich uitstekend voor een dergelijk evenement. En ook de kaartverkoop loopt boven verwachting. Met nog 3 weken te gaan raken we ongetwijfeld vroegtijdig uitverkocht. Dit wordt een jubileumfeest om niet meer te vergeten."

Kaarten voor ‘Uje Swingt’ zijn verkrijgbaar bij de bekende kaartverkooppunten te weten Esso Bitswijk, boekhandel Edele Brabant BLZ in de Passage, ROKADO tabaksspeciaalzaak aan het Mondriaanplein én Markant Uden. Ook zijn er e-tickets verkrijgbaar via www.knoerissen.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant