Afbeelding

Uden on ice pakt weer groots uit

Centrum 39 keer gelezen
UDEN – Heerlijk rondjes schaatsen op een prachtig overdekte ijsbaan, genieten van een kop warme chocomel, of gezellig meedoen aan een van de vele activiteiten: dat kan ook dit jaar weer tijdens Uden on ice! Voor de twaalfde keer op rij wordt de Udense Markt omgetoverd tot een winters paradijs. Op vrijdag 13 december gaat het evenement feestelijk van start. Daarna kan de hele regio elke dag terecht bij Uden on ice, ook tijdens de feestdagen. De schaatsen hoeven pas in het nieuwe jaar weer in het vet na het Smeltfeest op zondag 5 januari.

[image=230520]

Drie weken winterplezier in het centrum van Uden, en dat al voor de twaalfde keer op rij. Uden on ice is inmiddels een echte traditie waar jong en oud uit de verre omgeving naar uitkijkt. Ook dit jaar belooft het een fantastische editie te worden, mede dankzij de inzet van vele trouwe en nieuwe sponsors! Natuurlijk staat de schaatsbaan centraal. Maar er is nog veel meer te beleven!

Gevarieerd programma
Vlak voor de kerstvakantie staat het Schoolschaatsen weer op het programma. En ook tijdens de vakantie vindt de jeugd volop vertier bij Uden on ice. Bijvoorbeeld met de Icetubebaan die dit jaar nog spannender en spectaculairder is. Durf jij de uitdaging aan? Ook het avondprogramma is al goed gevuld met de bekende curling- en ijshockeywedstrijden. Die strijd en gezelligheid is zeker ook weer te vinden bij de vierde editie van de Barre(n)tocht: een kluuntocht waarbij deelnemers verschillende cafés bezoeken en opdrachten uitvoeren. Wie even wil bijkomen van de winterse inspanningen of gewoon gezellig wat wil drinken, is welkom in de horecatent, die dit jaar verzorgd wordt door Party-Catering Verstraten. Verder maakt de Jägerhutte plaats voor de gezellige Schrobbelèr Sfeerproeverijtent.

Word vriend of volger
Dit jaar is Uden on ice ook online prominent aanwezig. Zo verschijnt er regelmatig een digitale nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes en is Uden on ice te volgen via social media. Ga naar http://www.udenonice.nl en word vriend of volger van het gezelligste evenement van het jaar! Ook voor sponsors biedt het evenement vele mogelijkheden. Vriend worden kan al vanaf € 250,-. Aanmelden kan eenvoudig via de website. Daar staan ook het actuele programma, de openingstijden en tarieven. Dus bezoek eerst de website en volg Uden on ice op de voet via Facebook en Twitter. Dan kom je straks goed beslagen ten ijs!

Voor meer informatie: www.udenonice.nl.

[image=231246]

[image=230514]

[image=231295]

[image=230512]

[image=230504]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant