Afbeelding

Jeugd Knorfestival in nieuwe zaal Markant Uden

Carnaval 13 keer gelezen
UDEN - Het jeugd Knorfestival is dit jaar op zaterdag 9 november en voor het eerst in de gloednieuwe evenementenzaal van Markant Uden. Een échte primeur voor de artiesten én toeschouwers. Kinderen kunnen alleen meedoen, of samen met vriendjes/vriendinnetjes of zelfs met de hele klas. Er zijn leuke prijzen te winnen en ieder optreden wordt in ieder geval beloond met een DVD van deze middag.

[image=260113]

“Ben je goed bij stem of heb je swingende benen, kun je een instrument bespelen of heb je een leuke (playback)act in gedachte? Kortom heb je artiestenbloed en wil je graag optreden op een groot podium met professioneel licht en geluid, dan is deze uitnodiging een geweldige kans." Dit jaar zijn er weer veel prijzen te winnen in vier categorieën: tot en met groep 5 (individueel/groep tot 8 personen), categorie vanaf groep 6 t/m 16 jaar (individueel/groep tot 8 personen), groepen (vanaf 8 personen) en een aparte categorie voor dansscholen/verenigingen. Aanmelden kan via de Knoerissen website. Na de aanmelding nemen de Knoerissen zo spoedig mogelijk contact op met de ouders of met de leerkracht.
Let op: aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 23 oktober. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.knoerissen.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant