Afbeelding

‘Het beste programma van alle FestyLands'

Muziek 8 keer gelezen
VOLKEL - “Dit jaar hebben we het beste programma van alle edities van FestyLand”, stelt festivaldirecteur Rien Somers. “Maar de belangrijkste artiest van FestyLand is FestyLand zelf!”

[image=259978]

Vorig jaar kwamen er 30.000 mensen naar FestyLand. Op zich wil Rien Somers het festival nog wel verder laten groeien. “Maar groei staat niet voorop. De sfeer wel en die bewaken we goed. Je bent wel op een groot festival, maar je hebt niet de indruk dat ik in een grote mensenmassa zit.”
Vandaar ook dat de ‘mainstage’ is verdwenen. Het heet nu ‘livestage’. “Mainstage klinkt wel belangrijk, maar de livestage is één van de podia en is niet belangrijker dan bijvoorbeeld de dancepalace. We groeien bewust niet met het hoofdpodium, maar kiezen er voor om er andere tenten bij te zetten. We hebben het terrein ook anders ingedeeld. Het is compact. Alle tenten zitten gezellig op elkaar. Een ‘muzikaal gekkenhuis’, die titel gaan we meer voeren.”
Ook het logo en de uitstraling zijn anders gekleurd: “Warme kleuren, want het is altijd mooi weer in oktober dus de zon mocht erbij.”

[image=259979]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant