Afbeelding

Meer vrouwen dan mannen op FestyLand

Muziek 58 keer gelezen
VOLKEL Het grote aftellen is begonnen! Nog slechts één dag voordat FestyLand zijn poorten opent en het festivalseizoen van 2013 wordt afgesloten met onder andere The Opposites, Racoon, Michael Prins, Handsome Poets, Yellow Claw, Don Diablo en Martin Garrix

[image=225494]

Op dit moment lopen alle werkzaamheden op Landgoed Hendrickx te Volkel-Uden perfect op schema en rijst het Festy-dorp gestaag uit de grond. Alle voortekenen wijzen erop dat de zesde editie de meest spectaculaire tot nu toe wordt.
De vrouwelijke Festy-gangers zijn dit jaar iets in de meerderheid ten opzichte van de mannelijke, maar al met al zijn de verhoudingen goed in evenwicht. De camping is inmiddels zo goed als uitverkocht en de laatste nieuwtjes zijn bekend. Zo zal Michael Prins, de winnaar van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, op vrijdag het 3FM Serious Talent Stage openen. Op zondag zal één van ‘dé hits’ van The Voice Of Holland, Mitchel Brunnings, Rootriders vocaal ondersteunen tijdens de Tribute2Bobmarley

Radio FestyLand via Deezer
Om alvast helemaal in de stemming te komen heeft FestyLand dit jaar een samenwerking met Deezer opgezet. Via de homepage op www.festyland.nl kun je de Radio FestyLand speellijst via Deezer beluisteren. Hierin staan alle acts die tijdens FestyLand 2013 geprogrammeerd staan.

Timetable & Plattegrond
Op de website van Festyland is de laatste update van de timetable & plattegrond toegevoegd. Er zijn enkele kleine wijzigingen geweest.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant