Afbeelding

Vermakelijke première Excelsior

Kunst en cultuur 34 keer gelezen
ZEELAND - De première van ‘Een Onbeschreven Blad’ van Excelsior was een succes. De 9-koppige cast speelden de sterren van de hemel afgelopen zaterdag en ontving een staande ovatie. Komend weekend zijn er nog twee voorstellingen.

[image=259782]

De voorstelling gaat over een meisje met geheugenverlies. Ze weet niets meer, waarop de arts een oproep in de krant plaatst. Hilarische verwikkelingen volgen. Samen met een verstrooide arts en onaangekondigd bezoek zijn er genoeg ingrediënten voor een heerlijke klucht. Extra bijzonder dit jaar is dat regisseur en schrijver van een vorige voorstelling Maurice van Dinther, nu zelf ook meespeelt. Excelsior speelt nog tweemaal de voorstelling ‘Een Onbeschreven Blad’ op 11 en 12 oktober in Zaal de Heishe Tip.

Kaarten
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Tonny Willemsen en C1000 Eijsermans voor €7,50. Reserveren per email is ook mogelijk, maar alleen voor mensen die niet uit Zeeland komen, via reserveren@excelsiorzeeland.nl Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts €5. Aan de kassa betaalt men €10 entree. Een voorproefje van de voorstelling is te bekijken op de website van de verenging www.excelsiorzeeland.nl Ook zijn ze altijd nog op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen achter de schermen of willen meespelen. Inmiddels bestaat Excelsior 96 jaar.

[image=259780]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant