Afbeelding

Udense Musical zoekt verder

Kunst en cultuur 4 keer gelezen
UDEN – De auditierondes van de Udense Musical komen eraan. Inmiddels hebben zich ruim zestig auditanten gemeld voor de vijfde editie van de Udense Musical. Dat is goed nieuws, maar er is nog ruimte voor meer talent. Voor een mooi evenwicht is Stichting Udense Musical (SUM) vooral op zoek naar mannelijke auditanten.

[image=197156]

De lustrumeditie van de Udense Musical vindt eind 2014 plaats. In Theater Markant wordt het stuk dan minimaal tien keer opgevoerd. Voordat het zover is, volgt echter nog een jaar van repeteren. Momenteel is SUM bezig zangers, zangeressen, acteurs en actrices te werven voor de auditierondes, die in het laatste weekend van november en in het eerste weekend van december plaatsvinden. Als de cast compleet is, starten begin 2014 de repetities.

Mannen en vrouwen
SUM is actief op zoek naar enthousiaste zangers en acteurs, zowel (vooral) mannen als vrouwen, die zich van januari tot en met november 2014 in willen zetten om van de jubileummusical een groot succes te maken. Omdat SUM een hoog (amateur)niveau nastreeft, hanteert het serieuze selectiecriteria. Die staan op www.udensemusical.nl (onder ‘deelnemers’). Daar kunnen geïnteresseerden (minimaal 17 jaar) zich ook aanmelden voor de auditierondes. Medio december maakt de stichting een keuze uit het beschikbare zang- en toneeltalent. Verder zoekt SUM vrijwilligers die achter de schermen een rol willen vervullen op het gebied van decorbouw, kleding en grime.

[image=197154]

[image=197151]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant