Afbeelding

Loes viert verjaardag op FestyLand

Muziek 189 keer gelezen
VOLKEL - Loes Schepens is met haar verhaal winnaar van twee weekendtickets voor FestyLand. Heb je ook een mooi verhaal te vertellen, liefst met foto, mail dat naar redactie@udensweekblad.nl en ga óók uit je dak op FestyLand!

[image=258908]

“FestyLand staat in mijn kringen bekend als 'Loes' verjaardagsfeestje'! Omdat het ieder jaar plaatsvindt om en nabij mijn verjaardag 15 oktober en ik uit Volkel kom. Familie/ vrienden, iedereen die zin heeft, is dan ook van harte uitgenodigd om gezellig mee te gaan!
Na een gezellige voormiddag met koffie en gebak of een borrel wat lekkers tuigen we richting het festivalterrein om daar het feestje voort te zetten... Maar niet voor er ook heerlijk is gegeten van de grote pan zelfgemaakte tomatensoep en stamppot van mama Leny. Al jaren een succesmenu! En volgens ons mam de perfecte bodem voor alle drankjes die wij nog gaan drinken! Na een lange dag (en nacht), muziekjes en dansjes, komt er dan toch weer een einde aan die festivaldag. Alle logees verzamelen zich en iedereen stapt weer op de fiets richting 'Hotel Huize Schepers'. Alwaar eieren worden gebakken, wordt nagepraat en iedereen zijn bedje opzoekt. Festyland was weer een succes!’

[image=258991]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant