Afbeelding

Peelse Proms III wordt feest van herkenning

Muziek 29 keer gelezen
ODILIAPEEL - In navolging van de geslaagde Peelse Proms II in 2010, presenteert Muziekvereniging St. Marcellus eind november 2013 opnieuw een groot concert in Odiliapeel. De derde editie van de Peelse Proms draagt de titel Holland House en belooft een feest van herkenning te worden voor jong en oud.

[image=258986]

Het was gezellig druk afgelopen zondag in de zaal van De Beukenhof in Odiliapeel. Ruim vijftig muzikanten en solisten kwamen bijeen voor de tweede gezamenlijke repetitie voor de Peelse Proms III. Onder leiding van dirigent Peter Spierings passeerden nummers van onder meer de Dolly Dots, VOF de Kunst, Guus Meeuwis en The Golden Earring de revue. De stemming zat er al goed in bij de leden van Muziekvereniging St. Marcellus, de slagwerkgroep, het combo, de solisten en het koor.

Holland House
Waar het thema Full Colour centraal stond tijdens de tweede editie van de Peelse Proms, staat de derde editie in het teken van Nederlandse producties. Onder de noemer Holland House presenteert Muziekvereniging St. Marcellus een avondvullend en gevarieerd programma voor jong en oud. De muzikanten en vocalisten zijn allemaal afkomstig uit Odiliapeel of hebben hier hun wortels. Zij werken belangeloos mee aan de uitvoeringen, die mede mogelijk worden gemaakt door de financiële steun van diverse sponsoren.
De slagwerkgroep staat onder leiding van René van Lokven. Het combo wordt begeleid door Michel van Rijn. Ook dansvereniging Dance Action levert een bijdrage aan de Peelse Proms.

Twee uitvoeringen
Vanwege het grote succes van de Peelse Proms II, heeft Muziekvereniging St. Marcellus besloten dit jaar voor het eerst twee uitvoeringen te verzorgen. De voorstellingen vinden plaats op vrijdagavond 22 en zaterdagavond 23 november 2013 in gemeenschapshuis Terra Victa in Odiliapeel. Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn binnenkort verkrijgbaar bij Service Station Odiliapeel (SSO), Spar Joosten en Eethuis De Buurman. Muziekvereniging St. Marcellus streeft ernaar twee fantastische avonden neer te zetten voor alle inwoners van Odiliapeel en overige belangstellenden.

Kijk voor meer informatie op: www.stmarcellus.nl.

[image=258987]

[image=258988]

[image=258989]

[image=258990]


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant