Afbeelding

Viva la Musica zingt Requiem van Verdi

Kunst en cultuur 28 keer gelezen
UDEN - Viva la Musica Uden zingt zondag 6 oktober om 15.00 uur samen met zustervereniging Orpheus Ensemble Dordrecht in de Udense St. Petruskerk het wereldberoemde Requiem van Giuseppe Verdi. De muzikale leiding is in de vertouwde handen van hun beider dirigent, Ago Verdonschot, die ook de vaste dirigent is van zowel het Amsterdams als het Rotterdams operakoor.

[image=228349]

Met dit concert wil hij, in het ‘Verdi-jaar’ ter gelegenheid van het 200ste geboortejaar van Verdi, het heuglijke feit vieren dat hij 25 jaar dirigent is. Kenners zijn van mening dat dit Requiem Verdi’s mooiste opera is.Het ruim 100 deelnemers tellende koor wordt bijgestaan door de sopraan Janine Pas, mezzosopraan Maria de Moel, tenor Hans van de Scheur en de bas Vitali Rozynko. De muzikale begeleiding is in handen van Caecilia Boschman en Jeroen Liedorp op vleugel en Nynke de Jong en Arjan Reus op slagwerk. In de schitterende ambiance van de Petruskerk belooft dit een jubileumwaardige uitvoering te worden.

Toegangsbewijzen à € 17,50 zijn verkrijgbaar via , bij de koorleden van Viva la Musica Uden en voor aanvang in het parochiecentrum tegenover de kerk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant