4G: Volkel wint in extremis in Mill

Voetbal 53 keer gelezen
UDEN / CUIJK - Volkel kwam goed weg bij Juliana Mill door in de slotseconde alsnog met 2-3 te winnen. SES kwam bij MVC De Mortel knap terug van een achterstand en won alsnog met 1-3.

Volkel had het lange tijd lastig bij een fel spelend Juliana Mill. De gastheren kwamen zelfs op voorsprong toen Melvin de Klijn wist te scoren: 1-0. Volkel kreeg daarna enkele zeer grote kansen. Vooral Stijn van Cuijk mocht het zich aanrekenen dat het niet gelijk werd maar dat Juliana zelfs kon uitlopen. Camiel van Geenen zorgde op slag van rust voor 2-0.

[image=256961]

[image=256960]

Winnende Luuk van de Elzen
Volkel bleef echter geloven in een goed resultaat en het was Gijs Verkuijlen die al snel de 2-1 binnen volleerde. Volkel drong aan maar Juliana werkte hard en bleef dreigend in de tegenstoot. Toch werd het gelijk toen Jeroen van de Laar scoorde: 2-2. In de slotminuten kraakte Juliana maar leek het op een gelijkspel uit te draaien totdat Luuk van de Elzen alsnog genadeloos toesloeg en de drie punten mee naar Volkel nam: 2-3.

[image=256959]

SES buigt om
In De Mortel domineerde SES de eerste helft maar wist men niet te scoren. Na de pauze zakten de gasten uit Langenboom iets terug. MVC profiteerde en nam via Arni Van Zoggel zelfs de leiding in de zeventigste minuut: 1-0. SES-coach Claus Foederer wisselde daarop logischerwijs aanvallend en dat leverde wat op. Via Martijn van Lith, Tim Cuppen en Gijs Meulepas werd het alsnog 1-3. De drie Langenboomse goals vielen in de laatste vijf minuten.