Afbeelding

Uje Swingt beloont ‘Vroege Vèèrekes’

Carnaval 31 keer gelezen
UDEN - Uje Swingt bestaat 11 jaar. Dat wordt gevierd zaterdag 9 november in de nieuwe evenementenzaal van Markant Uden. Op het programma staan Udense artiesten zoals Etienne, Are MC en ‘Dutch Twin Beat’, een spectaculaire lasershow en You & Me. Morgen (maandag) start de online kaartverkoop tegen het sterk gereduceerde ‘Vroege Vèèrekes’ tarief van 11 euro.

Aan de organisatie is er alles aan gelegen om van deze elfde editie een zeer speciale te maken: ‘Deze jubileumeditie wordt uniek en belooft een spectaculaire mix van licht, geluid en show. Met Udense toppers op een nieuw Udens podium. Zo vieren wij onze 11e verjaardag op een heel bijzondere manier, dat mág je gewoon niet missen’.
De ‘Vroege Vèèrekes’ actie start morgen (maandag). Tijdens deze voorverkoop kunnen alleen e-tickets via de Knoerissen site gekocht worden. “In het kader van het 11-jarige jubileum leek het ons gepast om de trouwe bezoekers van Uje Swingt op deze manier te bedanken en meteen onze online verkoop te promoten”, aldus voorzitter Roland de Laak van De Knoerissen. Vanaf maandag 7 oktober geldt het normale tarief van 15 euro en kunnen er naast e-tickets ook toegangskaarten gekocht worden bij Esso Bitswijk, boekhandel Edele Brabant BLZ in de Passage, ROKADO tabaksspeciaalzaak aan het Mondriaanplein en Markant Uden.

Meer informatie over het evenement Uje Swingt en de kaartverkoop is te vinden op www.knoerissen.nl

[image=256851]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant