Afbeelding

5G: Vorstenbosch ontvangt Keldonk weer eens

Voetbal 36 keer gelezen
UDEN / VEGHEL - In vroeger jaren waren de wedstrijden tussen Vorstenbossche Boys en RKVV Keldonk regelrechte derby's. Keldonk bleef echter hangen op het niveau van de vijfde klasse terwijl de Boys hogerop gingen. Nu spelen ze echter weer tegen elkaar.

De krachtsverschillen tussen beide clubs zijn genivelleerd, Keldonk heeft misschien momenteel zelfs wel een sterkere selectie. Zeker door de terugkeer van Robbert van Lankveld heeft het team een behoorlijke boost gekregen. Vorstenbossche Boys zal echter op eigen veld de huid duur verkopen en proberen de punten in de zak te houden. Een leuke wedstrijd in ieder geval.

[image=139683]

Weinig over te zeggen
In Odiliapeel komt Nijnsel op bezoek. Geen gemakkelijke opgave voor de peelbewoners want Nijnsel heeft een aardig team op de been. FC De Rakt gaat met de nieuwe trainer Raymond Danse proberen de onmiskenbare ontwikkeling van de club verder gestalte te geven. De Rakt is op de weg omhoog en aan die klim is nog geen einde gekomen. Danse mag de volgende stap gaan begeleiden. In Uden zal Constantia uit Wanroij de eerste tegenstander zijn.

[image=241070]

Elsendorp is ook weer terug in deze vertrouwde regionale vijfde klasse. De groen/witten van de Midden Peelweg gaan aan de bak bij WHV in Loosbroek. WHV heeft dit seizoen misschien ook meer ambities dan in de middenmoot bivakkeren. WEC gaat op weg naar DSV in St. Anthonis. De mannen uit Wijbosch streden vorig seizoen op een te lage positie waardoor de club op zoek is naar eerherstel. Een goed resultaat in 'Sint Antunnis' zal de club het juiste zetje in de rug geven. (Willy Rooyakkers)

Programma vijfde klasse G
DSV - WEC
Odiliapeel - Nijnsel
FC De Rakt - Constantia
Vorstenbossche Boys - RKVV Keldonk
WHV - Elsendorp
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant