Afbeelding

Uden Live, benefiet voor Birgittinessen

Muziek 46 keer gelezen
UDEN - Op de markt in Uden vindt zaterdag 14 september Uden Live plaats. Dit muzikale benefietfestijn is voor en door de inwoners van Uden. En voor de Udense zusters Birgittinessen. De opbrengst van Uden Live gaat naar het onderhoud van de abdij. Om van deze avond een groot succes te maken is een feestelijk programma samengesteld. Bezoekers kunnen genieten van optredens van Nielson, 3J’s, BZB, Wipneus en Pim en Rowwen Hèze. De entree is gratis.

[image=255024]

Uden Live is een initiatief van Initialis, managementvereniging uit Uden en hoofdsponsor hrm-organisatie HR5 uit Uden. Het festijn past binnen de doelstelling van Initialis om projecten in Uden die maatschappelijk van belang zijn te steunen. Met Uden Live grijpt de vereniging de gelegenheid aan iets terug te doen voor Uden en haar inwoners op basis van gezamenlijkheid. Daarin zit volgens Initialis de kracht van Uden Live. Diverse betrokken organisaties en mensen uit Uden hebben toegezegd een steentje bij te dragen. Zonder deze bijdrage van sponsoren en vrijwilligers zou Uden Live niet kunnen plaatsvinden.

HR5
Volgens Art Alders van HR5 zijn er genoeg redenen om Uden Live te ondersteunen: “HR5 heeft een aantal redenen om Uden Live te ondersteunen. Ten eerste zijn wij hierdoor in de gelegenheid onze klanten te ontmoeten in een meer informele omgeving, dat vinden we belangrijk. Ten tweede staan wij achter het goede doel omdat de Birgittinessen abdij voor dezelfde kernwaarden staat als HR5, namelijk betrouwbaar en dienstbaar. En als laatste wil HR5 laten zien dat in moeilijke tijden nog steeds goede en leuke initiatieven mogelijk zijn” aldus Art Alders.

De mouwen oprollen
Een groot aantal vrijwilligers heeft zich inmiddels achter Uden Live geschaard. Vrijwilligers van de Udense musical gaan tijdens het festijn op ludieke wijze geld inzamelen voor de Udense zusters. De Pul verzorgt op geheel vrijwillige basis de artiestenontvangst en neemt de organisatie van de backstage area onder zijn hoede. Verder zijn ook enkele leden van gymnastiekvereniging V&K, afdeling ‘Hart In Beweging’ actief, net als medewerkers van de ABN AMRO-vestiging in Uden. Zij gaan de muntenbalie bemannen. En dan zijn er natuurlijk nog de leden van Initialis zelf die tijdens het festijn de mouwen zullen gaan opstropen.
Uden Live ondersteunen kan ook via sms. Wie ‘Uden’ naar 3553 (€ 0,90) sms’t, ondersteunt de actie en maakt kans op een van de leuke prijzen. Voor meer informatie kunnen bezoekers terecht op www.facebook.nl/UdenLive
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant