Afbeelding

Katharina Katharina in het Ganzenbord

Kunst en cultuur 56 keer gelezen
UDEN - De voorstelling Katharina Katharina het Ganzenbord gaat vandaag in première in het Openluchttheater Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden. Dit buitenspektakel wordt gespeeld door de Groep Openluchtspel van toneelvereniging Naat Piek.

[image=255023]

Groep Openluchtspel bestaat uit leden van de verschillende toneelgroepen van Naat Piek, jongste spelers, jongeren en volwassenen. Het toneelstuk is geschreven door Heleen Verburg en de regie is in handen van Erik Krabbenborg.
De 11-jarige Katharina Katharina heeft voortdurend ruzie met haar vader. Hij staat er alleen voor want zijn vrouw is er vandoor gegaan met een Italiaan. Op een dag wordt Katharina Katharina stampvoetend kwaad over alle onrechtvaardigheid in haar leven waardoor ze door de vloer zakt en in een levensgroot ganzenbordspel belandt. Katharina Katharina weet wat ze wil: winnen! En wel zo snel mogelijk. Al ganzenbordend leert ze haar wensen, verlangens en angsten kennen.

De voorstelling is ook te zien op 1, 7, 8, 14 en 15 september. Aanvang zaterdag 19:00 uur en zondag 14:00 uur. De entree is 10 euro, kinderen tot 12 jaar vijf euro. reserveren@naatpiek.nl of tel. 0413-261622. Meer info: www.naatpiek.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant