Afbeelding

Volker Wessels Telecom in oud Wiltecpand

Zakelijk 267 keer gelezen
UDEN - VolkerWessels Telecom Infratechniek was gevestigd aan de Energielaan 2b, maar op 16 augustus is de onderneming verhuisd naar een groter pand aan de overkant, Energielaan 3. Het bedrijf heeft acht regionale vestigingen door het land en heeft in maart 2011 voor Uden gekozen, vanwege de centrale ligging in het werkgebied.

[image=255014]

Het voormalige pand werd te klein in verband met groei van de organisatie. VolkerWessels Telecom raakte in gesprek met Wiltec toen dat voornemens was te verhuizen naar het voormalige EMI pand, waardoor de ruimte aan de Energielaan vrijkwam. Inmiddels wappert daar nu de Volker Wesselsvlag.
VolkerWessels Telecom Infratechniek is een bedrijfsonderdeel binnen VolkerWessels Telecom en ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt vele soorten netwerken. Van koper tot glas en van nieuwbouw tot reconstructie. Of het nu gaat om internet, digitale televisie, PIN-betalingen of het koppelen van bedrijfsnetwerken. VolkerWessels Telecom zorgt ervoor. Op het kantoor in Uden werken 150 medewerkers en in de buitendienst zijn 55 eigen monteurs werkzaam. Daarnaast maakt Volker Wessels Telecom gebruik van een grote groep onderaanneming.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant