Afbeelding

Wiltec ontvangt weer D&B 1 rating certificaat

Zakelijk 85 keer gelezen
UDEN - Wiltec B.V. is door Dun & Bradstreet, wereldwijd marktleider op het gebied van krediet- en risicobeoordelingen van organisaties, wederom aangemerkt als een bedrijf met de hoogste kredietwaardigheidklasse en blijft dan ook voor het 3e jaar op rij geregistreerd als D&B Rating 1 bedrijf. Het management van Wiltec is blij met dit betrouwbaarheidscertificaat, dat iets zegt over de financiële positie. Voor klanten, leveranciers en medewerkers is daardoor duidelijk dat zij zaken doen met een gezonde en bovenal betrouwbare onderneming.

De D&B Rating 1 wordt toegekend aan bedrijven die gedurende een lange periode het hoogste niveau van kredietwaardigheid hebben, het beste betalingsgedrag en een minimaal risico op faillissement. De rating is wereldwijd voorbehouden aan een kleine groep organisaties. Deze organisaties kenmerken zich veelal door een duurzame en betrouwbare manier van ondernemen.
Wiltec is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sterke organisatie met uiteenlopende activiteiten. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan ruim 240 mensen en boekte de onderneming in 2012 een omzet van ca. 45 miljoen euro.

[image=255001]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant