Afbeelding

Hier houden we van

Algemeen 139 keer gelezen
Een stad is zo mooi als de mensen die er leven. En in Uden, daar leven mensen met een groot hart. Met plezier, respect en aandacht zorgen ze voor elkaar en voor hun gasten. Ze houden van Uden.

[image=254761]

Zoveel liefde werkt aanstekelijk. Je ziet het overal terug: in de vriendelijkheid op straat, waar nog gewoon gedag wordt gezegd. In de goed onderhouden natuur, waar duurzaamheid en genieten samengaan. In het gezellige centrum, waar je meteen dat vertrouwde gevoel krijgt dat je er eerder bent geweest. En vooral in de manier waarop je als gast wordt ontvangen; open, vriendelijk en altijd tijd voor een praatje. En dat praatje gaat vaak over Uden. Want als je ergens zoveel van houdt, dan wil je dat delen.

Uden, een stad om van te houden.

[image=254762]

Waar hou jij van?

Welke plek in Uden laat jouw hart sneller kloppen? Van welke groene plek of gezellige straat, van welke eetgelegenheid, winkel of welke persoon in Uden hou jij? Waarom vind je het hier fijn wonen, winkelen of recreëren? Nu heb je de kans om je liefde voor Uden te delen. Ga naar waarhoujijvan.nl

Stel je voor: je bent een fijne wandeling aan het maken door Udens groen. Of je zit lekker op het terras en je wilt laten weten hoe mooi, leuk of gezellig het is. Dat kan. Op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest kun je altijd en overal delen waar jij van houdt via #hierhoudenwevan.

Leuke en creatieve inzendingen die via de website of social media binnenkomen, maken regelmatig kans op een mooi Udens cadeautje. Want hoe meer we met elkaar delen, hoe meer iedereen kan genieten van al het moois van Uden!

Hier houden we van.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant